Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия


Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия

Интензивен е трафикът на част от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) на границите ни с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия, съобщават на интернет страницата си от Главна дирекция "Гранична полиция". Информацията е към 18:00 часа.

На границата с Румъния на ГКПП "Русе ", ГКПП "Дуранкулак" и ГКПП "Видин" трафикът е интензивен на вход и изход за леки автомобили. На ГКПП "Кардам" трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.

През граничните пунктове с Гърция "Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси. На ГКПП "Кулата" трафикът е интензивен на вход за леки автомобили. 

На границата със Сърбия на ГКПП "Калотина" трафикът е интензивен на вход за леки автомобили. На пункта се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През почивните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На ГКПП "Капитан Андреево" на границата с Турция трафикът е интензивен на изход за леки автомобили.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Република Северна Македония. 

Добавена на 06.07.2024 г. в 19:05 ч.