ДПС начело с тандема "Доган-Пеевски" е по-силно от всичко и всеки, заяви Станислав Анастасов във фейсбук по повод "фалшиво писмо"


ДПС начело с тандема "Доган-Пеевски" е по-силно от всичко и всеки, заяви Станислав Анастасов във фейсбук по повод "фалшиво писмо"

ДПС начело с тандема „Доган-Пеевски“ е по-силно от всичко и всеки. Това заяви заместник-председателят на ДПС Станислав Анастасов в личния си профил във фейсбук по повод на медийни публикации във връзка с "фалшиво писмо", по думите на Анастасов, до посланиците на страните членки на ЕС и НАТО. "Разпространеното фалшиво „писмо“ от медиите на Прокопиев е нагледен пример в класическия стил на активно мероприятие на ДС", заявява Анастасов и изтъква, че няма никакво съмнение, че този опит за манипулация е в отговор на призива на областните председатели на ДПС за единно и цяло ДПС под ръководството на тандема „Доган-Пеевски“, което според него "не се харесва на няколко деребеи и мераклии". 

При гласуването на кандидата за министър-председател Росен Желязков парламентарната група на ДПС не гласува единно: 30 депутати гласуваха "за", 14 - "против" и един - "въздържал се". Депутатите, гласували "против", обявиха, че са последвали препоръка на почетния председател Ахмед Доган. След като парламентът не избра Росен Желязков за премиер, председателят на ДПС Делян Пеевски обяви, че Русия печели днес. Видяхме, че има 30 евроатлантически народни представители в ДПС и те ще бъдат депутати, добави Пеевски.

 

 

Добавена на 09.07.2024 г. в 00:45 ч.