Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че има много сериозен сигнал от една от най- влиятелните служби в света за най-високата степен на заплаха срещу него


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че има много сериозен сигнал от една от най- влиятелните служби в света за най-високата степен на заплаха срещу него

Има много сериозен сигнал от една от най-влиятелните служби в света за най-високата степен на заплаха, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Той заяви, че се надява ДАНС, МВР, НСО да вземат някакви мерки. Плашен съм много пъти с реални заплахи, отбеляза той.

Притесни ме, че вчера в две диаметрално противоположни медии излезе информация, че заплахата идва от Делян Пеевски. Всичко друго бях чул за Пеевски, но това вече ми дойде в повече. Това ме притесни, защото, когато Алексей Петров се зае да се направи сглобка, той успя . Сега това би било с един куршум два заека: „че с Пеевски, след като сме се скарали едва ли не, е заподозрян “. След като се разделихме в парламента, всеки си отиде при партията, при избирателите, и през този месец нито сме се чули , нито сме се виждали.  ГЕРБ и ДПС са коренно различни партии и клишето да ни опаковат в едно просто няма да го видите, коментира Борисов. Той заяви, че най-много сходства имат с ПП-ДБ, а по други теми имат сходства с "Възраждане".

Той отбелязва и категоричната подкрепа за Украйна и коментира: Благодарение на нас, на ДПС, много от помощта, която отиде, е в действие. Попитан дали това е и причината за заплахите срещу него Борисов заяви: "Аз така го оценявам".

Няма да се плашим, няма да променяме курса си, каза още Борисов. С колегата Пеевски имаме много разбирания, както с колегата Петков, и много различия. Ние сме партия, която си държи на думата , каза още Борисов.

 

Добавена на 26.06.2024 г. в 12:15 ч.