Решението ни е ДПС без Пеевски, заявиха от младежката организация на партията


Решението ни е ДПС без Пеевски, заявиха от младежката организация на партията

Младежко ДПС заставаме до почетния председател д-р Ахмед Доган и неговото решение за оставката на описаните в призива му лица. Това се посочва в декларация на Младежкото ДПС, публикувана на страницата им във Фейсбук. В защита на неговата воля сме готови за всякакви последващи действия, се казва още в декларацията. 

Решението ни е ДПС без Пеевски, заявиха от Младежкото ДПС. 

Вчера почетният председател на ДПС Ахмед Доган призова за оставките на Делян Пеевски, Халил Летифов, Станислав Анастасов, Хамид Хамид, Ертен Анисова и Радослав Ревански. Днес председателят Джевдет Чакъров заяви, че очаква решение на колективните органи. 

От младежката организация на Движението се изказаха в подкрепа на Ахмед Доган и с публикация на 6 юли. Подкрепяме единството и заедността на партията и заставаме категорично зад почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, написаха те. Закърмени и отгледани с каузата на ДПС за нас е тежко да виждаме как ценностите на партията ни са поставени на карта. Няма да се поддадем на опитите за раздор и зрелища, коментираха младежите от партията.

 

 

 

 

Добавена на 11.07.2024 г. в 12:40 ч.