Трафикът е интензивен на някои гранични пунктове с Румъния за товарни автомобили


Трафикът е интензивен на някои гранични пунктове с Румъния за товарни автомобили

Трафикът е интензивен на изход от товарни автомобили на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) "Русе", "Видин", 'Дуранкулак' и "Кардам' на границата с Румъния, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР на интернет страницата си. Информацията е към 6:00 ч. тази сутрин.

По границата с Гърция движението е нормално на всички гранични пунктове. През пунктовете "Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Република Сърбия. На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През почивните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Трафикът е нормален и на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границите с Република Северна Македония и с Република Турция. 

Добавена на 09.07.2024 г. в 08:50 ч.