Първото делово събитие с елементи на шоу ще събере в София над 200 посетители за среща с личности във водещи сфери с прогноза за 20 години напред


Първото делово събитие с елементи на шоу ще събере в София над 200 посетители за среща с личности във водещи сфери с прогноза за 20 години напред

В "Интер експо център" в София от 10:00 часа днес ще бъде открито първото делово събитие у нас с елементи на шоу. "Булевард 2044" е иновативен формат от поредицата "Преди утрешния ден", в който популярни личности от различни сфери ще разгърнат вижданията си за тяхното развитие с 20-годишна перспектива, съобщиха организаторите.

Сред темите са "Краят на бъдещото" в контекста на технологиите и изкуствения интелект, "Възприятия с емоции" и емоционалната интелигентност като навигатор за бърза адаптация, "Без корупция и измами! Мисия възможна" или "Как да изградим благоденстващо общество и държава" и много други.

Специално за форума са създадени визуални ефекти, при които сцената ще се превърне в булевард със скамейка и улични музиканти, по който ще "преминават" хора от различни поколения със своя визия за бъдещето.  

В събитието участват известни общественици, лекари, икономисти, психолози, както и ученици и студенти от Минно-геоложкия университет.  

"Булевард 2044" е петото събитие от футуристичната поредица "Преди утрешния ден" на списание BGLOBAL, която през последните години привлича вниманието на участници и посетители от различни сфери и поколения, отбелязват организаторите. 

Добавена на 27.06.2024 г. в 07:25 ч.