С нестихващи аплодисменти публиката в Бургас приветства Лили Иванова


С нестихващи аплодисменти публиката в Бургас приветства Лили Иванова

За мен и за целия екип е невероятно щастие да бъдем във вашия прекрасен театър в този красив град Бургас.

Това бяха първите думи на певицата Лили Иванова по време на концерта ѝ тази вечер в запълнения Летен театър на крайморския град. Публика от около 2000 души посрещна певицата с бурни аплодисменти и на крака, като през по-голямата част от концерта почти нямаше седящи. Над час и четиридесет минути присъстващите неуморно припяваха най-популярните песни на примата на българската поп музика. Концертът е част от националното турне на певицата за 2024 година.

Певицата се появи на сцената на фона на светлинно шоу и запя "Чуй душата ми", една от новите песни на изпълнителката, която е по текст на Мартин Карбовски. Последваха песните "Студ", "Сълза" и "Ако спра да те обичам". След тях певицата изпълни "Искам те", "Животът", "Огнище", "Покруса", "Бурната река", "Този свят е жена" и "Невероятно". 

На всяка песен публиката ръкопляскаше в такт с акомпанимента на музикантите от LI Orchesta - Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов, Огнян Енев, Иван Йорданов-Чери, Росен Ватев и Христо Михалков, както и вокалното трио LaTiDa.

Достатъчно дълго ви попях, сега е ваш ред да попеете, заедно с мен, каза певицата и запя "Щурче". С нестихващи ръкопляскания и танци публиката пееше ведно с примата следващите песни - "Детелини", "Ветрове" и "Панаири". Изненада за нейните бургаски почитатели беше изпълнението на 13-минутна версия на "Камино". С песента "Присъда" певицата завърши своя концерт в крайморския град.   

След Бургас турнето ще продължи на 12 септември в Пловдив. След това то ще има спирки още в: Стара Загора – на 14 септември, в Плевен – на 16 септември, в Смолян – на 12 октомври, в Кърджали – на 13 октомври, в Пазарджик – на 15 октомври, във Враца – на 18 октомври, Перник - 19 октомври, в Панагюрище – на 14 ноември, в Кюстендил – на 18 ноември, в Сандански – на 20 ноември.

Финал на турнето, на което Българска телеграфна агенция е медиен партньор, ще постави концерт в "Арена София" на 14 декември. 

Добавена на 07.07.2024 г. в 01:25 ч.