Вие не сте показали и грам покаяние за всичко, което сътворихте досега, за да твърдите, че ще подобрите нещо, каза Красимира Катинчарова от "Величие"


Вие не сте показали и грам покаяние за всичко, което сътворихте досега, за да твърдите, че ще подобрите нещо, каза Красимира Катинчарова от "Величие"

Вие не сте показали и грам покаяние за всичко, което сътворихте досега, за да твърдите, че ще подобрите нещо. Вие само бавно унищожавате България, за да можете да я продадете и да се откупите. Това заяви Красимира Катинчарова, народен представител от ПГ „Величие“, при обсъждането на представената структура и състав на проектокабинета на Росен Желязков. 

Аз съм нова в това, нямам опит като народен представител, но съм наблюдавала какво се случва, какви са последствията от вашите решения тук, заяви депутатът.

"Как правителството ще подкрепи предприемачите, когато хора като кмета на Доспат изгонват всеки предприемач. Как ще подобрим образованието, когато вие нямате идея как правилно да се случва това, защото българското училище на създава кадри от него излизат възпитани консуматори и функционално неграмотни хора, които не умеят да мислят критично, как ще живее по-добре народът ни при подчинени медии и корумпиран съд и прокуратура, които действат като бухалки, как ще функционира туризмът, когато го убиват със соларни паркове и ветрогенератори, как ще имаме земеделие, какво ще ядем утре, как ще изхраним децата, когато земеделската плодородна земя се покрива със заводи за боклук, соларни паркове", попита Катинчарова от парламентарната трибуна.  

Добавена на 03.07.2024 г. в 21:00 ч.