Гаранция за качество


HolaPrize Ви гарантира на 100% качествена игра.

За разлика от много други онлайн игри за печелене на награди, при нас наградите се изпращат и получават. Нашата цел не е да Ви лъжем, а да спечелим Вашето доверие за постоянно. Много добре знаем, че това няма как да се случи, ако Вие спечелите награда от играта и ние дори не Ви я изпратим. Ако направим това, Вие ще прекратите участието си при нас и ще разкажете на всичките си приятели, че играта ни е измамна. Именно заради това изпращаме всички награди, за да бъдат доволни всички потребители и да ни препоръчат и на други.

Опитайте се да спечелите най-лесната награда - тази която би Ви отнела най-малко време и ресурси в играта! По този начин риска за Вас ще бъде минимален. Ако след спечелването на наградата, ние Ви я изпратим и Вие си я получите, значи всичко е наред, нали така? Така бихме спечелили Вашето доверие и бихте имали желание да продължите с участието си в играта, както и да спечелите още награди.

Регистрация Вход

Мнения за нас


Може да прочетете какво мислят останалите потребители за нашата игра, като за целта посетите уеб сайтове за добавяне на отзиви. Екипът на HolaPrize се старае да обръща индивидуално внимание на всеки отзив. Нито един разочарован потребител не остава разочарован за твърде дълго време!

Trustpilot BGtop