За играта


HolaPrize е безплатна онлайн игра от ново поколение. Нейната основна цел е да Ви предостави възможност да печелите безплатни награди като участвате в нея.

За да се включите в играта, е необходимо да се регистрирате. Това става бързо и лесно. Всеки може да си създаде профил, няма допълнителни изисквания.

След като си създадете профил, започвате да събирате точки, като за целта изпълнявате дейности. Именно точките може да заменяте за награди в хода на играта. Освен това трупате репутация, вдигате нивото си всеки ден и се състезавате с останалите потребители.

Наградите пристигат директно от производители в Китай. Те се изпращат за наша сметка и пристигат до Вашия дом в рамките на 30 дни. Обикновено целия процес отнема 2 седмици, но се застраховаме и затова казваме 30 дни.

Всички спечелени награди се изпращат и пристигат. Няма вариант наградата Ви да не бъде получена, ако сте въвели правилен адрес за доставка. Въпреки това, нашият екип е на линия и комуникира постоянно с всички потребители, които предстои да получат награда от играта.

Ние от HolaPrize Ви гарантираме:

Максимално удобна и интерактивна онлайн игра

Голямо разнообразие от награди, които може да спечелите

Доставка до 30 дни на спечелена награда

Отлично отношение от страна на екипа ни

Регистрация Вход