Внимание! Фалшиви отзиви за HolaPrize в BGtop


Внимание! Фалшиви отзиви за HolaPrize в BGtop

Здравейте, приятели!

През последните месеци сме залети от фалшиви отзиви за нашата игра, които се пишат в BGtop класацията на българските уеб сайтове.

Важно е да отбележим, че тези негативни отзиви не се реални. Те се пишат с цел да компрометират HolaPrize. В други платформи в които може да добавите мнение за нас, не се срещат фалшиви отзиви, но в BGtop е пълно с такива, тъй като тяхната защита очевидно е доста слаба и не успява да се противопостави на тези злонамерени действия.

Всъщност да наводниш уеб сайт в BGtop с фалшиви отзиви, се оказа доста лесно, установи нашия екип. Дори не е необходимо да използваш софтуер за смяна на IP адрес. Защитата на BGtop позволява да бъде писано само едно мнение за един уеб сайт в рамките на 24 часа, от страна на един потребител. Да, но ако изтриеш бисквитките на уеб браузъра си, което е много лесно и отнема 5 секунди, може да добавиш ново мнение, като по този начин заобикалящ защитата на BGtop. Остава и варианта за смяна на IP адрес чрез използване на proxy или VPN софтуери.

Именно чрез гореописаните методи, наши недоброжелатели пишат по десетки негативни мнения за нашата игра. Разбира се, ние сме в контакт с администраторите на BGtop и сме докладвали за случая, но от BGtop засега не желаят да подобрят своите защити и да предпазят собствениците на уеб сайтовете от подобни ситуации.

Молим Ви да бъдете умни и да не връзвате на фалшивите отзиви, които се пишат от ботеве и тролове! Изградете си собствено мнение за нашата игра, не вярвайте и не се връзвайте на глупостите на хора, които искат само да ни очернят, защото завиждат на общия ни успех! Благодарим Ви за разбирането!

Добавена на 04.03.2024 г. в 14:32 ч.

Още публикации