Стопанският факултет на Софийския университет организира осмо издание на кариерен форум – изложение под надслов “С поглед в бъдещето“


Стопанският факултет на Софийския университет организира осмо издание на кариерен форум – изложение под надслов “С поглед в бъдещето“

На 28 май 2024 г. в Стопанския факултет на Софийския университет (СУ) “Св. Климент Охридски‘‘ ще се проведе осмото издание на традиционния кариерен форум – изложение, под надслов “С поглед в бъдещето“, който предоставя възможности за срещи и първи крачки на ученици и студенти в света на бизнеса и икономиката, съобщават от СУ.

Събитието ще се състои от 11:00 до 18:00 ч. и е подходящо за ученици, студенти, докторанти и други заинтересовани лица. Форумът е със свободен достъп, както за студенти на Стопанския факултет, така и за студенти и ученици от други учебни заведения.

Кариерният форум на Стопанския факултет на СУ “Св. Климент Охридски“ през годините се утвърждава като успешна инициатива, която помага на студенти и ученици да направят първи крачки в посока на своето професионално развитие.

На изложението ще бъдат разположени фирмени изложбени щандове на работодатели, които си партнират със Стопанския факултет. На разположение на участващите компании и посетителите ще е новото co-working пространство във факултета, където ще могат да се провеждат блиц интервюта с потенциални кандидати.

Съорганизатори на събитието са Студентският съвет на СУ “Св. Климент Охридски“ и AIESEC България, а административен партньор е Сдружението на завършилите Стопанския факултет на Софийския университет.

Тазгодишната кауза, която ще бъде финансирана с набраните средства от форума, е учредяването на стипендиантски фонд в подкрепа на новоприети бакалаври в Стопанския факултет, допълват от университета.

Събитието е част от пролетното издание на “Форуми за кариерно развитие в Софийския университет “Св. Климент Охридски“ 2024 г.”, което се провежда в рамките на традиционните Майски дни на културата на Софийския университет.

Както писа БТА, Стопанският факултет на Софийския университет (СУ) “Св. Климент Охридски“ разполага с нова реновирана аудитория 420 “Акад. проф. д-р Никола Попов“. Залата беше официално открита от декана на факултета - доц. д-р Атанас Георгиев, и от главния изпълнителен директор на Euro Games Technology (EGT) - Владимир Доков. 

/ЙВЛ

Добавена на 28.05.2024 г. в 00:25 ч.