Безплатни профилактични прегледи за деца по повод 1 юни обявиха от столична болница


Безплатни профилактични прегледи за деца по повод 1 юни обявиха от столична болница

По случай Международния ден на детето - 1 юни, педиатрите от детското отделение на болница „Софиямед“ и специалистите от ДКЦ „Софиямед“ Блок 1 по традиция обявяват безплатни профилактични прегледи за деца, съобщиха от болницата.

Те ще се извършат в рамките на кампанията на медицинския комплекс "Бъдете здрави", целяща да информира обществеността за ползите от профилактиката с акцент върху здравето на най-малките.

Всички безплатни прегледи ще се осъществяват с предварително записване през платформата на Superdoc.bg – https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-detski-pregledi-sofiamed и на тел. 02/ 4650000 и 0895 555 444 за прегледи в Блок 1 на адрес бул. „Г. М. Димитров“ 16. Прегледите от специалистите от детското отделение ще се извършват в ДКЦ „Софиямед“- Люлин на адрес бул. "Джавахарлал Неру" 23 с предварително записване през платформата на Superdoc.bg – https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-detski-pregledi-sofiamed-lulin и на тел. 02 465 00 03.

Всяко дете, преминало през безплатен консултативен преглед, част от кампанията на „Софиямед“ по случай 1 юни, ще получи и подаръци, осигурени от дългогодишните партньори и приятели на болницата, допълват от лечебното заведение.

Безплатни прегледи, организирани по повод 1 юни, се извършваха в болница "Софиямед" и миналата година.

Добавена на 29.05.2024 г. в 00:55 ч.